Skip to content

Afspraak maken

Manon Bak, diëtiste
Telefoon: 06-42292806
Email: info@dietistenpraktijkmanonbak.nl

U kunt mij dagelijks bereiken via bovengenoemde telefoonnummer of via een e-mail bericht. Indien ik in gesprek ben of even niet bereikbaar ben, spreekt u dan een voicemailbericht in. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Verwijsbrief

Een verwijsbrief van uw huisarts of specialist is niet voor alle zorgverzekeringen noodzakelijk (dit kunt u navragen bij uw zorgverzekering). Een verwijsbrief is in de meeste gevallen raadzaam, omdat de huisarts hierop relevante medische informatie kan doorgeven.

Afspraak afzeggen

Bij niet verschijnen op een afspraak of niet tijdig afzeggen wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht. Deze factuur kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar. Ik hanteer een afzegtermijn van 24 uur.

Locatie Dietistenpraktijk Manon Bak

Medisch Centrum Maarssen-Dorp
Merenhoef 300B, Maarssen

Door de schuifdeuren van de hoofdingang gaat u rechts door de schuifdeuren van het Medisch Centrum. U kunt plaatsnemen in de eerste wachtruimte links. U hoeft zich niet vooraf te melden.

Dinsdag:           10:00 – 19:30 uur
Woensdag:       10:00 – 15:00 uur
Donderdag:      huisbezoeken/telefonische consulten
Vrijdag:             10:00 – 15:00 uur

Mocht u niet in staat zijn om naar mijn praktijk te komen, dan is het ook mogelijk om bij u thuis te komen. U heeft dan wel een verwijzing van uw huisarts nodig waarop dit duidelijk staat vermeld. De huisbezoeken vinden meestal plaats op de donderdagochtend.

Wegens vakantie is de praktijk gesloten van 18 juli 2024 tot en met 12 augustus 2024. Momenteel is er vanaf begin september weer ruimte voor intakes/eerste consulten.

Correspondentieadres Dietistenpraktijk Manon Bak

Manon Bak
IJsvogel 61
3602 XL Maarssen
info@dietistenpraktijkmanonbak.nl
06-42292806

Back To Top