skip to Main Content

Afspraak maken

Manon Bak, diëtiste
Telefoon: 06-42292806
Email: info@dietistenpraktijkmanonbak.nl

U kunt mij dagelijks bereiken via bovengenoemde telefoonnummer of via een e-mail bericht. Indien ik in gesprek ben of even niet bereikbaar ben, spreekt u dan een voicemailbericht in. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Verwijsbrief

Een verwijsbrief van uw huisarts of specialist is niet voor alle zorgverzekeringen noodzakelijk (dit kunt u navragen bij uw zorgverzekering). Een verwijsbrief is in de meeste gevallen raadzaam, omdat de huisarts hierop relevante medische informatie kan doorgeven.

Afspraak afzeggen

Bij niet verschijnen op een afspraak of niet tijdig afzeggen wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht. Deze factuur kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar. Ik hanteer een afzegtermijn van 24 uur.

Locatie Dietistenpraktijk Manon Bak

Fysio Sport & Training Vechtstede
Buitenweg 26 G
3602 PE Maarssen

Ik maak gebruik van de fysio ruimte bij Fysio Sport & Training Vechtstede, op de 2de verdieping (ook bereikbaar met de lift), linker deur. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte van de sportschool.

Tijden spreekuur:
Dinsdag:             9:00 – 12:00 uur en 18:00 – 20:00
Woensdag:         9:00 – 12:00 uur
Donderdag:        9:00 – 12:00 uur
Vrijdag:               9:00 – 12:30 uur

Mocht u niet in staat zijn om naar mijn praktijk te komen, dan is het ook mogelijk om bij u thuis te komen. U heeft dan wel een verwijzing van uw huisarts nodig waarop dit duidelijk staat vermeld. De huisbezoeken vinden meestal plaats op de dinsdag of donderdagmiddag.

Medisch Centrum Maarssendorp:

De bouw van Medisch Centrum Maarssendorp is inmiddels in volle gang. Deze zal naar verwachting in de zomer van 2019 klaar zijn. Ik zal dan 2 dagdelen per week op deze locatie werkzaam zijn.

Postadres Dietistenpraktijk Manon Bak

Manon Bak
IJsvogel 61
3602 XL Maarssen
info@dietistenpraktijkmanonbak.nl
06-42292806

Back To Top